Ad

Savage Gear 3D Hybrid Pike

Savage Gear 3D Hybrid Pike är en 3D-scannad imitation av en liten gädda som finns i två storlekar. Ett oerhört innovativt bete med 3D-detaljer som får en att häpna när det svävar fram precis som en liten gädda. Det som får betet att sticka ut lite extra är att du får med både en paddelstjärt samt en ”curly tail” som du enkelt skruvar på och av.

Savage Gear 3D Hybrid Pike har en så kallad ”release-rig”, vilket betyder att när gäddan väl hugger så lossnar krokarna ifrån betet och betet är inte i vägen vid drillning. 3D Hybrid Pike är sakta sjunkande och går att fiska riktigt grunt och ända ner till cirka knappt 2 meter. Vill du fiska djupare så kan du sätta på power dots eller ett päronsänke i tafsen.

www.bofab.net | 159 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-12

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.