Ad

Sauer Ergo Heat håller avtryckarfingret varmt

Jakt under vinterhalvåret innebär ofta även en kamp mot kylan. Med Ergo Heat påbörjar SAUER ett nytt och revolutionerande kapitel för jaktvapen.

sauer ergo heat

Oavsett om du sitter på pass eller drivjakt så är kylan en faktor. Avtryckarfingret är ofta dåligt skyddat och ofta bärs inte ens handskar på skjuthanden. Nedkylda fingrar betyder ofta att du inte skjuter ditt bästa. Läkare har bekräftat att den taktila känslan reduceras om kärlen kyls ner, det vill säga man förlorar sin känslighet. Med Sauer Ergo Heat förblir fingrarna på skjuthanden varma och även under kyliga förhållanden kan du behålla kontrollen på avtryckaren och bibehålla ett gott skytte.

Sauer Ergo Heat är tillgängliga på modellerna 303 och 404.

 

 

 
 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-11-18

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.