Ad

Sako tar plats på Tullgarn

Studsare och skytteshow i världsklass – det är några av höjdpunkterna för dem som söker sig till Sakos svårmissade monter under Swedish Game Fair.

– Vi gör en riktigt stor satsning på årets Swedish Game Fair, säger Patric Roman, marknadschef på Sako Sverige. Sako är i år, i vanlig ordning, en stor del av Swedish Game Fair–mässan och i år kommer besökarna kunna ta del av någonting extra speciellt. Sako är svensk grossist åt Beretta och under varje mässdag kommer det visas skytte i världsklass under namnet Beretta Shooting Show. Den amerikanske Beretta–profilen Scott Robertson kommer nämligen till Tullgarn för att bjuda på en unik show.

– Scott Robertson är en modern trickskytt. Han kan inte bara skjuta många lerduvor, utan bjuder samtidigt på en show med mycket runt omkring, säger Patric Roman och fortsätter:– Scott Robertson är en modern trickskytt. Han kan inte bara skjuta många lerduvor, utan bjuder samtidigt på en show med mycket runt omkring, säger Patric Roman och fortsätter:– Han bjuder på en ny touch vad gäller skytte.

Tillsammans med Jägarförbundet genomför Beretta och Scott skytte–clinics varje dag för de unga blivande jägarna så att de kan känna att besöket på mässan gav just dem något extra. Scott är en av världens främsta skyttar genom tiderna och kan bland annat skriva världsmästare och panamerikansk mästare på sitt CV. Han är dessutom en mycket engagerad ungdomsledare och förhoppningsvis kommer hans färdigheter att inspirera nästa generations skyttar och ungdomar, säger Patric Roman.

Påläst publik

Patric avslöjar att det kommer finnas möjlighet att prova på bland annat studsar– och hagelskytte. Och i den välfyllda montern kommer klassiker från deras sortiment att trängas tillsammans med årets nyheter. Patric Roman ser fram emot att åter få träffa besökarna. – Vi är trevliga som vanligt, och stora som vanligt. Och Tullgarns–publiken är alltid väldigt påläst. Det finns många anledningar att komma hit, avslutar en entusiastisk Patric Roman.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2019-05-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.