Sako tar plats på Tullgarn

2019-05-13

Sako tar plats på Tullgarn

Studsare och skytteshow i världsklass – det är några av höjdpunkterna för dem som söker sig till Sakos svårmissade monter under Swedish Game Fair.

Sako tar plats på Tullgarn

Studsare och skytteshow i världsklass – det är några av höjdpunkterna för dem som söker sig till Sakos svårmissade monter under Swedish Game Fair.

– Vi gör en riktigt stor satsning på årets Swedish Game Fair, säger Patric Roman, marknadschef på Sako Sverige. Sako är i år, i vanlig ordning, en stor del av Swedish Game Fair–mässan och i år kommer besökarna kunna ta del av någonting extra speciellt. Sako är svensk grossist åt Beretta och under varje mässdag kommer det visas skytte i världsklass under namnet Beretta Shooting Show. Den amerikanske Beretta–profilen Scott Robertson kommer nämligen till Tullgarn för att bjuda på en unik show.

– Scott Robertson är en modern trickskytt. Han kan inte bara skjuta många lerduvor, utan bjuder samtidigt på en show med mycket runt omkring, säger Patric Roman och fortsätter:– Scott Robertson är en modern trickskytt. Han kan inte bara skjuta många lerduvor, utan bjuder samtidigt på en show med mycket runt omkring, säger Patric Roman och fortsätter:– Han bjuder på en ny touch vad gäller skytte.

Tillsammans med Jägarförbundet genomför Beretta och Scott skytte–clinics varje dag för de unga blivande jägarna så att de kan känna att besöket på mässan gav just dem något extra. Scott är en av världens främsta skyttar genom tiderna och kan bland annat skriva världsmästare och panamerikansk mästare på sitt CV. Han är dessutom en mycket engagerad ungdomsledare och förhoppningsvis kommer hans färdigheter att inspirera nästa generations skyttar och ungdomar, säger Patric Roman.

Påläst publik

Patric avslöjar att det kommer finnas möjlighet att prova på bland annat studsar– och hagelskytte. Och i den välfyllda montern kommer klassiker från deras sortiment att trängas tillsammans med årets nyheter. Patric Roman ser fram emot att åter få träffa besökarna. – Vi är trevliga som vanligt, och stora som vanligt. Och Tullgarns–publiken är alltid väldigt påläst. Det finns många anledningar att komma hit, avslutar en entusiastisk Patric Roman.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!