100 årsjubileum

Sako bjuder in till 100-årskalas

2021-04-01

Sako bjuder in till 100-årskalas

100 årsjubileum
100 årsjubileum

Sako fyller 100 år och detta firas idag med ett digitalt event där de ser tillbaka på åren som gått – och siktar på vad som komma skall.

Just nu kan inbjudna ta del av firandet, som bland annat består av musikuppträdanden, presentationsfilmer och lansering av deras showroom.

I ett pressmeddelande skriver Sako att de ”kommer titta på hur traditionellt hantverk och modern högteknologi hjälper oss att tillverka de bästa gevären och patronerna, vi bjuder in dig till vårt virtuella showroom och – viktigast av allt – vi firar tillsammans.” 

Klicka här för att komma till deras virtuella showroom

Sakos showroom. Foto: Skärmdump

 

 

 

 

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.