Ad

Ryttare skadad efter incident med lågt vildsvinsstängsel

I måndags skadades en ryttare efter att hennes häst blivit skrämd av ett lågt elstängsel. Personen som satte upp stängslet är nu anmäld för vållande till kroppsskada.

Ridenews rapporterar om olyckan där en kvinna skadades efter att hennes häst kom i kontakt med ett lågt stängsel som satts upp som ett skydd mot vildsvin.

Händelsen inträffade i måndags i skånska Kågeröd och kvinnan har nu anmält personen som satte upp stängslet för vållande till kroppsskada. Enligt polisanmälan fick kvinnan en fraktur i samband med fallet.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-07-30

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.