Ad

Retriever dödad av varg i Deje

Retriever dödad av varg i Deje

I måndags försvann en retriever i Värmland. Nu slår länsstyrelsens besiktningsman fast att det är en varg som har dödat hunden. Besiktningsmannen Fredrik Wilde åkte till området i Deje under torsdagsmorgonen och efter att ha spårat området med en specialtränad hund så är han säker på sin sak.

– Vi hittade mer kroppsdelar och päls och även en färsk vargspillning som såg ut att innehålla päls från hunden. Vargarna verkar ha gått dit flera gånger och ätit. De kroppsrester vi hittat väger uppskattningsvis ett halvkilo, berättar Fredrik Wilde.

Källa: Jaktjournalen.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-02

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.