Ad

Retriever dödad av varg i Deje

Retriever dödad av varg i Deje

I måndags försvann en retriever i Värmland. Nu slår länsstyrelsens besiktningsman fast att det är en varg som har dödat hunden. Besiktningsmannen Fredrik Wilde åkte till området i Deje under torsdagsmorgonen och efter att ha spårat området med en specialtränad hund så är han säker på sin sak.

– Vi hittade mer kroppsdelar och päls och även en färsk vargspillning som såg ut att innehålla päls från hunden. Vargarna verkar ha gått dit flera gånger och ätit. De kroppsrester vi hittat väger uppskattningsvis ett halvkilo, berättar Fredrik Wilde.

Källa: Jaktjournalen.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.