Ad

Rekordsiffror för Magasin Vildmarken

I februari 2016 kom premiärnumret av Magasin Vildmarken ut. Drygt tre år senare, i juliupplagan 2019, nåddes milstolpen 100 000 läsare för ett enskilt nummer – en siffra som gläder redaktionen.

Rekordsiffror för Magasin Vildmarken

– Vi är glada över att så många väljer och verkar trivas med vårt format av tidning. Framtiden är digital och vi är stolta över att vara en av dem som ligger i framkant i jaktbranschen, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.

Sportfiskeprofilen Matilda Leijon prydde rekordnumret och Staffan tror att ett ökat fokus på just fiske är en av förklaringarna till de glädjande siffrorna. Nu siktar han vidare mot nya mål.

Staffan Johansson

Staffan Johansson

– Vi vill fortsätta nå sexsiffrigt och personligen hoppas jag att jaktpremiärerna som nu löser av varandra kommer låta oss fortsätta hålla denna takt under resterande delen av 2019, och framöver, säger Staffan som ser många fördelar med en digital produkt.

– En stor fördel är att vi har så mycket underlag att analysera. Vi lär oss ständigt vad folk väljer att vila ögonen på, vill fördjupa sig i och även vilka inslag som man snabbare bläddrar förbi, säger han.

Och fortsätter:

– Genom den ständiga återkopplingen hoppas vi bygga en produkt som är under ständig utveckling.

Fotnot: Eftersom hela Magasin Vildmarkens arkiv ligger publikt från dag ett, så växer sifforna ständigt även på de gamla tidningarna. Numret med Matilda var en milstolpe eftersom det nådde 100 000 läsare på kort tid.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-08-28

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.