Ad

RCC rekylbroms

Rekylbroms kan vara ett bra alternativ för den aktiva skytten, man får kraftigt ner rekylen som kan påverka vårt skytte precisionsmässigt men även snabbare tillbaka på målet vid exempelvis drevjakt.

RCC Rekylbroms

Ljuddämparen är också effektiva på att reducera rekyl, men vid mängdskytte, speciellt synlig vid långhållsskytte dröjer det inte länge innan den dansande miragen börjar att störa sikten. Mynningsbroms är därför ett bra sätt att slippa mirage och du får ändå mer rekyldämpning än man får med en klassisk ljuddämpare, dock på bekostnad av att ljudet ökar markant.

En RCC rekylbroms eller även kallad mynningsbroms utlovar att ta bort 60-90% av rekylen beroende på gastryck i patronen. 

Svenska RCC bygger både rekylbromsar, ljuddämpare och andra vapentillbehör. De har gjort ett gott avtryck bland Sveriges jägarkår. RCCs rekylbroms passar alla pipor och kalibrar, utlovas även att göra bra ifrån sig på de grövsta magnumkalibrarna. De kommer med både svart och orange finish och utstrålar svensk kvalitet. Missa inte vårt test i framtida nummer av Magasin Vildmarken.

Just nu på kampanj hos www.wildmarkullared.se!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-02-16

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #4

April är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. På omslaget den här gången har vi Torbjörn Larsson. Som förtroendevald och ordförande i både Svenska jägareförbundet och i jaktfederationen FACE är han spindeln i nätet vad gäller jakten i Europa. Vi fick en pratstund med honom om utmaningarna i Bryssel, hans kärlek till ripjakt och inte minst att vi måste börja se viltet som en resurs och inte som skadedjur.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.