Ad

Rättelse gällande jakt i Förenade Arabemiraten

I förra numret publicerade vi en artikel gällande jakt bland sanddynorna i det privatägda och inhägnade viltreservatet i Abu Dhabis öken – något som gjordes möjligt genom en lagändring i slutet av år 2015. Givetvis vill vi lyfta fram de svenska arrangörerna och olyckligtvis missade vi att tipsa om att Troféjakt arrangerar resor till denna nya och spännande destination.

 

 

Sedan 2001 har de arrangerat jaktresor till enskilda jägare och grupper över hela världen. Enligt ägaren Rolf Ramse bor man väldigt bra där nere, pappershanteringen fungerar utmärkt och i paketen kan man skjuta arabisk gasell och oryx samt sandgasell. Han berättar vidare att priset på att skjuta alla tre är relativt högt, men då tillkommer inga övriga kostnader. I priset ingår exempelvis trerätters lunch och middagar och likaså frakt av troféerna hem samt veterinärkostnader – säkerligen en upplevelse som inte liknar någonting annat.

Mer info hittar ni på www.trofejakt.se.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-01-03

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.