Rapala Shadow Rap Jack Deep

2019-07-28

Rapala Shadow Rap Jack Deep

Liten djupgående vobbler perfekt för spinnfiske efter abborre. Twitcha, trolla eller bara veva in den, den funkar i alla lägen. 

Rapala Shadow Rap Jack Deep

Liten djupgående vobbler perfekt för spinnfiske efter abborre. Twitcha, trolla eller bara veva in den, den funkar i alla lägen.

Shadow Rap Jack Deep är en mångsidig wobbler. Kan vevas in eller trollas i ett stadigt tempo. Betet är mycket farttåligt och håller rätta simrörelsen oavsett förutsättningar. Men Shadow Rap Jack kan mycket mer än så! Det är en wobbler som nästan skriker om ett variationsrikt fiske. Betet är flytande men med ett par snabba vevtag eller twitchar med spöt dyker den snabbt ner mot tre meter.

Stannar man upp hänger Rap Jack kvar en stund innan den långsamt börjar stiga mot ytan. Man kan nästan få wobblern att stå på samma plats om man varierar twitchar med pauser! Jerkas betet under invevningen sticker det åt båda sidorna i skarpa svängar. Betet är långkastande och utrustat med bra krokar från VMC.

www.jaktiaorebro.se | 139 kr

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.