Ramundberget utlovar ripjaktsupplevelse utöver det vanliga

Uppe på Härjedalens fjäll hittar man Ramundberget. Till hösten kommer det där anordnas ripjakt i deras egen regi – och en upplevelse utöver det vanliga utlovas.
Uppe på Härjedalens fjäll hittar man Ramundberget. Till hösten kommer det där anordnas ripjakt i deras egen regi – och en upplevelse utöver det vanliga utlovas.
2023-07-05

Ramundberget utlovar ripjaktsupplevelse utöver det vanliga

Uppe på Härjedalens fjäll hittar man Ramundberget. Till hösten kommer det där anordnas en ripjakt i deras egen regi – och en upplevelse utöver det vanliga utlovas. Enligt arrangörerna kommer de små grupperna, bestående av sex personer tillsammans med jaktledare och hundförare, få vara med om en intim jaktupplevelse av högsta kvalitet.

– Det känns oerhört spännande att äntligen kunna erbjuda små privata grupper en riktigt unik och exklusiv ripjakt i vår högfjällsnatur ovan Ramundberget. Då detta sker på privat mark kan vi också borga för att detta sker på ett hållbart och bärkraftigt vis genom att begränsa antalet platser per säsong och därmed förhöja upplevelsen, säger Martin Letzter, VD Ramundberget.

Det är första året ripjakt sker i Ramundbergets egna regi. I paketet ingår 2-3 nätters bekvämt boende på hotell Fjällgården, med helpension, där möjlighet att beställa vinprovning i en av fjällvärldens största vinkällare kommer finnas.

Fjällgården står redo att ta emot.

I ett pressmeddelande informerar arrangörerna om att jaktområdet går från Ramundbergets by, genom fjällbjörkskogen upp på kalfjället med dess unika högfjällsmiljö på över 1000 m ö.h. Härifrån utlovas hisnande utsikt över såväl Helags, Skarsfjället och Mittåkläppen. Terrängen präglas av vidsträckta och öppna fjällplatåer, med små höjdskillnader och god sikt. På jaktmarkerna ligger även Ramundbergets jaktstuga där en privat kock kommer servera en varm och mättande lunch med fokus på Härjedalska lokala smaker.

Från 25 augusti och september ut finns möjlighet att boka jaktpaketet. Läs mer på Ramundbergets hemsida.

 

 

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Hornborgasjön lyfter livet under ytan

Ängar under ytan och gäddor som äter andra gäddor. Hornborgasjöns sommarprogram är igång för fullt – och bland annat väntar en utställning om livet under