Ad

Rådjur på oväntat besök

rådjur

Tre gånger på kort tid har de boende i bostadsområdet Kvarnholmen i Nacka kommun fått oväntat besök i form av rådjur. I helgen möttes de boende av ett uppskrämt rådjur i trapphuset vilket utmynnade i att en viltvårdare fick tillkallas.

Hur den kom dit är oklart, men att det är den tredje incidenten med rådjur på området på tio dagar är ett faktum. En faktor kan vara att på vägen till bostadsområdet så måste man ta en brant trappa ner, en trappa som de sedan inte verkar våga gå upp för igen.

Och rådjuret, det kom till sist ut i frihet igen!

Källa: Svenska Dagbladet.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.