Ad

Rådjur på oväntat besök

rådjur

Tre gånger på kort tid har de boende i bostadsområdet Kvarnholmen i Nacka kommun fått oväntat besök i form av rådjur. I helgen möttes de boende av ett uppskrämt rådjur i trapphuset vilket utmynnade i att en viltvårdare fick tillkallas.

Hur den kom dit är oklart, men att det är den tredje incidenten med rådjur på området på tio dagar är ett faktum. En faktor kan vara att på vägen till bostadsområdet så måste man ta en brant trappa ner, en trappa som de sedan inte verkar våga gå upp för igen.

Och rådjuret, det kom till sist ut i frihet igen!

Källa: Svenska Dagbladet.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.