Ad

Rådjur på oväntat besök

rådjur

Tre gånger på kort tid har de boende i bostadsområdet Kvarnholmen i Nacka kommun fått oväntat besök i form av rådjur. I helgen möttes de boende av ett uppskrämt rådjur i trapphuset vilket utmynnade i att en viltvårdare fick tillkallas.

Hur den kom dit är oklart, men att det är den tredje incidenten med rådjur på området på tio dagar är ett faktum. En faktor kan vara att på vägen till bostadsområdet så måste man ta en brant trappa ner, en trappa som de sedan inte verkar våga gå upp för igen.

Och rådjuret, det kom till sist ut i frihet igen!

Källa: Svenska Dagbladet.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren. Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com