Ad

Mystery Ranch Quick Draw Rifle Sling – Vapenrem med magnetlås

Quick Draw Rifle Sling fungerar som både som en komfortabel traditionell vapenrem men går även att sammankoppla med ryggsäcken för att avsevärt förbättra bärkomforten när man är på tur.

Den smarta kopplingsfunktionen förhindrar dessutom att vapenremmen glider av axeln. 3-punktsystemet gör att geväret sitter tätt mot kroppen och låter ryggsäckens bärsystem avlasta vikten. Vilket även ger fria händer. Ett magnetlås gör att man snabbt lösgör geväret när skottchansen uppenbarar sig. Vill man öka stabiliteten ytterligare går det koppla samman den medföljande ”kroken” med ryggsäckens höftbälte.

Justerbar vapenrem med mjuk stoppning (samma typ som i selarna på Mystery Ranch ryggsäckarna) och Kopplas snabbt samman med ryggsäcken. Går att använda på de flesta ryggsäckar. Dockstation till ryggsäckens höftbälten medföljer (går att använda utan denna om man så önskar) Magnetlås med snabbkoppling som går att använda näst intill ljudlöst.

För närmaste återförsäljare se www.fondprodukter.se

Inlägg av: Rickard Faivre den 2017-09-15

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.