Ad

Mystery Ranch Quick Draw Rifle Sling – Vapenrem med magnetlås

Quick Draw Rifle Sling fungerar som både som en komfortabel traditionell vapenrem men går även att sammankoppla med ryggsäcken för att avsevärt förbättra bärkomforten när man är på tur.

Den smarta kopplingsfunktionen förhindrar dessutom att vapenremmen glider av axeln. 3-punktsystemet gör att geväret sitter tätt mot kroppen och låter ryggsäckens bärsystem avlasta vikten. Vilket även ger fria händer. Ett magnetlås gör att man snabbt lösgör geväret när skottchansen uppenbarar sig. Vill man öka stabiliteten ytterligare går det koppla samman den medföljande ”kroken” med ryggsäckens höftbälte.

Justerbar vapenrem med mjuk stoppning (samma typ som i selarna på Mystery Ranch ryggsäckarna) och Kopplas snabbt samman med ryggsäcken. Går att använda på de flesta ryggsäckar. Dockstation till ryggsäckens höftbälten medföljer (går att använda utan denna om man så önskar) Magnetlås med snabbkoppling som går att använda näst intill ljudlöst.

För närmaste återförsäljare se www.fondprodukter.se

Inlägg av: Rickard Faivre den 2017-09-15

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #1

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.