Ad

Mystery Ranch Quick Draw Rifle Sling – Vapenrem med magnetlås

Quick Draw Rifle Sling fungerar som både som en komfortabel traditionell vapenrem men går även att sammankoppla med ryggsäcken för att avsevärt förbättra bärkomforten när man är på tur.

Den smarta kopplingsfunktionen förhindrar dessutom att vapenremmen glider av axeln. 3-punktsystemet gör att geväret sitter tätt mot kroppen och låter ryggsäckens bärsystem avlasta vikten. Vilket även ger fria händer. Ett magnetlås gör att man snabbt lösgör geväret när skottchansen uppenbarar sig. Vill man öka stabiliteten ytterligare går det koppla samman den medföljande ”kroken” med ryggsäckens höftbälte.

Justerbar vapenrem med mjuk stoppning (samma typ som i selarna på Mystery Ranch ryggsäckarna) och Kopplas snabbt samman med ryggsäcken. Går att använda på de flesta ryggsäckar. Dockstation till ryggsäckens höftbälten medföljer (går att använda utan denna om man så önskar) Magnetlås med snabbkoppling som går att använda näst intill ljudlöst.

För närmaste återförsäljare se www.fondprodukter.se

Inlägg av: Rickard Faivre den 2017-09-15

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.