Ad

Mystery Ranch Quick Draw Rifle Sling – Vapenrem med magnetlås

Quick Draw Rifle Sling fungerar som både som en komfortabel traditionell vapenrem men går även att sammankoppla med ryggsäcken för att avsevärt förbättra bärkomforten när man är på tur.

Den smarta kopplingsfunktionen förhindrar dessutom att vapenremmen glider av axeln. 3-punktsystemet gör att geväret sitter tätt mot kroppen och låter ryggsäckens bärsystem avlasta vikten. Vilket även ger fria händer. Ett magnetlås gör att man snabbt lösgör geväret när skottchansen uppenbarar sig. Vill man öka stabiliteten ytterligare går det koppla samman den medföljande ”kroken” med ryggsäckens höftbälte.

Justerbar vapenrem med mjuk stoppning (samma typ som i selarna på Mystery Ranch ryggsäckarna) och Kopplas snabbt samman med ryggsäcken. Går att använda på de flesta ryggsäckar. Dockstation till ryggsäckens höftbälten medföljer (går att använda utan denna om man så önskar) Magnetlås med snabbkoppling som går att använda näst intill ljudlöst.

För närmaste återförsäljare se www.fondprodukter.se

Inlägg av: Rickard Faivre den 2017-09-15

Se även ...

Ad

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.