Ad

Pulsar Core FXQ50

Pulsar värmeadapter som monteras framför ditt vanliga sikte genom att använda en Pulsar DN adapter.

Denna enhet är multifunktionell så den kan användas både som en adapter till ditt vanliga sikte men även som en handhållen värmekikare. Du konverterar den lätt genom att byta ut bakre delen mot antingen ett adapterfäste eller en ögonmussla.

När du använder den som en värmekikare så är förstoringen 4,1x med en digital zoom på 2x. Du kan med Pulsar Core känna igen värmesignaturer på 1800 meter.

Core FXQ50 drivs av två stycken CR123A batterier men du har även möjlighet att koppla till Pulsar externt batteripack, eller en powerbank.

www.skanejakt.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.