Ad

Pulsar Core FXQ50

Pulsar värmeadapter som monteras framför ditt vanliga sikte genom att använda en Pulsar DN adapter.

Denna enhet är multifunktionell så den kan användas både som en adapter till ditt vanliga sikte men även som en handhållen värmekikare. Du konverterar den lätt genom att byta ut bakre delen mot antingen ett adapterfäste eller en ögonmussla.

När du använder den som en värmekikare så är förstoringen 4,1x med en digital zoom på 2x. Du kan med Pulsar Core känna igen värmesignaturer på 1800 meter.

Core FXQ50 drivs av två stycken CR123A batterier men du har även möjlighet att koppla till Pulsar externt batteripack, eller en powerbank.

www.skanejakt.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-17

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.