Ad

Pryltips: ZlideOn reparerar din dragkedja på 20 sekunder

En tredjedel av alla svenskar slänger en produkt vars dragkedja gått sönder – onödigt tycker vi när det är så lätt att laga den! ZlideOn är en patenterad svensk innovation som tillverkas i Sävsjö av zink och stål. Att reparera en dragkedja har aldrig varit enklare. Tack vare ZlideOn kan du nu laga dragkedjan på bara 20 sekunder!

ZlideOn arbetar aktivt för en hållbar klädindustri och vill minska den enorma klädkonsumtionen runt om i världen. En av de vanligaste anledningarna till att vi slänger kläder är att dragkedjan har gått sönder. Du kan nu enkelt reparera dragkedjan på ditt favoritplagg istället för att köpa ett nytt. Det är både kostnadseffektivt och miljövänligt! Du slipper också betala en dyr skräddare för att byta dragkedjan på din jacka, dina byxor eller din väska. ZlideOn är en patenterad produkt som används av den engelska militären. Med deras clip-on-lösning av hållbar zink kan du rädda livet på dina trasiga ägodelar. Se till att alltid ha en ZlideOn hemma så att du kan reparera dragkedjan när olyckan väl är framme. De har clip-on-flösningar för alla typer av ägodelar med dragkedjor.

Hitta din återförsäljare via www.nordik.se.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-11-14

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.