Pryltips: ZlideOn reparerar din dragkedja på 20 sekunder

2020-11-14

Pryltips: ZlideOn reparerar din dragkedja på 20 sekunder

En tredjedel av alla svenskar slänger en produkt vars dragkedja gått sönder – onödigt tycker vi när det är så lätt att laga den! ZlideOn är en patenterad svensk innovation som tillverkas i Sävsjö av zink och stål. Att reparera en dragkedja har aldrig varit enklare. Tack vare ZlideOn kan du nu laga dragkedjan på bara 20 sekunder!

ZlideOn arbetar aktivt för en hållbar klädindustri och vill minska den enorma klädkonsumtionen runt om i världen. En av de vanligaste anledningarna till att vi slänger kläder är att dragkedjan har gått sönder. Du kan nu enkelt reparera dragkedjan på ditt favoritplagg istället för att köpa ett nytt. Det är både kostnadseffektivt och miljövänligt! Du slipper också betala en dyr skräddare för att byta dragkedjan på din jacka, dina byxor eller din väska. ZlideOn är en patenterad produkt som används av den engelska militären. Med deras clip-on-lösning av hållbar zink kan du rädda livet på dina trasiga ägodelar. Se till att alltid ha en ZlideOn hemma så att du kan reparera dragkedjan när olyckan väl är framme. De har clip-on-flösningar för alla typer av ägodelar med dragkedjor.

Hitta din återförsäljare via www.nordik.se.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.