Pryltips: Svartzonker McHybrid – en mångsidig favorit

2020-11-16

Pryltips: Svartzonker McHybrid – en mångsidig favorit

Efter årets upplaga av Pike Fight är Svartzonker McHybrid ett av marknadens just nu hetaste beten.

McHybrid är ett effektivt och unikt hybrid bete utrustad med irriterande rasselkulor, signerat sportfiskelegenden, Claes ”Svartzonker” Claesson. Den hårda främre plastkroppen i kombination med den mjuka paddelsvansen ger ett mycket mångsidigt och effektivt bete.

Du använder betet genom att fästa det i den främre öglan varvid McHybrid simmar grunt och med sävlig gång likt en vinglande shadjigg. Fäst den i övre öglan så simmar den djupare och med en kvickare, hårdare rörelse. Vill du variera ännu mer kan du montera en curly-stjärt från McMy eller McMio.

www.bofab.net

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!