Ad

Svartzonker McHybrid – en mångsidig favorit

Efter årets upplaga av Pike Fight är Svartzonker McHybrid ett av marknadens just nu hetaste beten.

McHybrid är ett effektivt och unikt hybrid bete utrustad med irriterande rasselkulor, signerat sportfiskelegenden, Claes ”Svartzonker” Claesson. Den hårda främre plastkroppen i kombination med den mjuka paddelsvansen ger ett mycket mångsidigt och effektivt bete.

Du använder betet genom att fästa det i den främre öglan varvid McHybrid simmar grunt och med sävlig gång likt en vinglande shadjigg. Fäst den i övre öglan så simmar den djupare och med en kvickare, hårdare rörelse. Vill du variera ännu mer kan du montera en curly-stjärt från McMy eller McMio.

www.bofab.net

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-11-16

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.