Ad

Primos Bloodhunter HD

Eftersök efter vilt förtjänar alla hjälpmedel som finns tillgängliga!

bloodhunter

Bloodhunter HD är en stark lampa som får blodspåren att framträda tydligare i terrängen.Primos har utvecklat ett optiskt filter som ökar intensiteten i det röda färgspektrumet och samtidigt dämpar andra färger.- Senaste blodspårstekniken utrustad med en kraftig 600 Lumens CREE XM LED- Får blod att framträda tydligare i alla miljöer.

Två effektlägen: Intense HD tracking & low illumination- 8 timmars battteritid på ”low”, 2 timmar på ”Intense”. Man skiftar mellan lägena med ett lätt tryck på ON/OFF knappen.

Använder CR123 batterier (4st), batterier medföljer, slimmad design som är praktisk att bära med sig, levereras med ett kraftigt bälteshölster i Cordura.

• Vikt: 225 g
• Batterityp: CR123 (4st)
• Totallängd: 140 mm
• Vattentät: Ja
• Konstruktion: Aluminium

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-09-21

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Ad

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.