Ad

Primos Bloodhunter HD

Eftersök efter vilt förtjänar alla hjälpmedel som finns tillgängliga!

bloodhunter

Bloodhunter HD är en stark lampa som får blodspåren att framträda tydligare i terrängen.Primos har utvecklat ett optiskt filter som ökar intensiteten i det röda färgspektrumet och samtidigt dämpar andra färger.- Senaste blodspårstekniken utrustad med en kraftig 600 Lumens CREE XM LED- Får blod att framträda tydligare i alla miljöer.

Två effektlägen: Intense HD tracking & low illumination- 8 timmars battteritid på ”low”, 2 timmar på ”Intense”. Man skiftar mellan lägena med ett lätt tryck på ON/OFF knappen.

Använder CR123 batterier (4st), batterier medföljer, slimmad design som är praktisk att bära med sig, levereras med ett kraftigt bälteshölster i Cordura.

• Vikt: 225 g
• Batterityp: CR123 (4st)
• Totallängd: 140 mm
• Vattentät: Ja
• Konstruktion: Aluminium

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-09-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.