Ad

Primos Bloodhunter HD

Eftersök efter vilt förtjänar alla hjälpmedel som finns tillgängliga!

bloodhunter

Bloodhunter HD är en stark lampa som får blodspåren att framträda tydligare i terrängen.Primos har utvecklat ett optiskt filter som ökar intensiteten i det röda färgspektrumet och samtidigt dämpar andra färger.- Senaste blodspårstekniken utrustad med en kraftig 600 Lumens CREE XM LED- Får blod att framträda tydligare i alla miljöer.

Två effektlägen: Intense HD tracking & low illumination- 8 timmars battteritid på ”low”, 2 timmar på ”Intense”. Man skiftar mellan lägena med ett lätt tryck på ON/OFF knappen.

Använder CR123 batterier (4st), batterier medföljer, slimmad design som är praktisk att bära med sig, levereras med ett kraftigt bälteshölster i Cordura.

• Vikt: 225 g
• Batterityp: CR123 (4st)
• Totallängd: 140 mm
• Vattentät: Ja
• Konstruktion: Aluminium

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-09-21

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

November är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. På omslaget ser ni Josefin Wallin som nyligen var med på älgjakt uppe i Härjedalen tillsammans med elva andra tjejer – en unik jaktupplevelse med stort fokus på lagkänsla och samarbete.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.