Ad

Pryltips: Kamouflagekläder

Kamouflageställ

Ett tyst, tunt och mycket lätt lövkamouflageställ i gröna och bruna färger. Med detta ställ över dina övriga jaktkläder smälter du in bra under sensommaren och den tidiga hösten. Stället har flexibel midja och en rejäl dragkedja på jackan.

499 kr / www.wildmarkullared.se

Bearskin Ursus Ultra Light 

Med Ursus Ultra Light har Bearskin lyckats ta fram ett tyst och ultralätt jaktställ i meshtyg med hög prestanda, bra hållbarhet och god andningsförmåga. Jackan har dubbla bröstfickor varav en med vertikal och en med horisontell dragkedjestängning – båda precis som huvuddragkedjan med gummerat fjäderbelastat dragkedjehandtag som är både greppvänligt och absolut tyst.

1 995 kr / www.bearskin.se

Swedteam WOOD™ Leaf Camo

Chefredaktörens favorit! Swedteam WOOD™ Leaf Camo är gjort i ett tyst material och har en justerbar huva. WOOD™ lövkamouflage, ficka med dragkedja och bärrem för smart förvaring av plagget. UV-säkert och färger som gör sig väldigt bra under större delen av säsongen.

1 349 kr /  www.pnjakt.se

Härkila Lagan Camo

Härkilas lätta jaktställ i AXIS MSP® Forest Green med aktiv passform, utvecklat för vårens pürschjakt. Ljudlöst och lätt stretchmaterial med vattenavvisande DWR-behandling. Andas, leder bort fukt och torkar snabbt. Integrerad huva och radiofickor med gummiklädd antennutgång. Sidfickor med dragkedja, innerficka och extra förvaringsficka. Justerbar i huva, ärmslut och nederkant. Jackan ingår i Laganserien, som är framtagen för ett användningsområde: pürschjakt. Serien är ljudlös, lätt och bekväm. AXIS MSP®-kamouflaget får dig att smälta ihop med naturen runt omkring och bryter samtidigt din kontur.

4 690 kr / www.harkila.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-08-28

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.