Ad

Genzo No-Cold värmeväst

Batteridriven värmeväst i komfortabel stretch för en perfekt passform samt att värmeelementen kommer så nära kroppen som möjligt.

Västen har ett tunt högisolerande foder med reflektorer som maximerar värmeelementets förmåga att leda värmen till din kropp. Västen har tre värmeelement som levererar värme på skuldror och i svank med 3 olika värmelägen. Värmeelementet vid ryggslutet har en unik elastisk konstruktion på insidan västen, som pressar elementet in i svanken och mot kroppen för att få bästa möjliga värmeegenskaper.

Västen passar perfekt som skalplagg då dess smidiga konstruktion gör den väldigt tunn och praktisk.
Västen levereras med 2 st batteripack och 2 st laddare 220-240 v AC-laddare.

www.hylte-lantman.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-14

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Ad

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.