Ad

Genzo No-Cold värmeväst

Batteridriven värmeväst i komfortabel stretch för en perfekt passform samt att värmeelementen kommer så nära kroppen som möjligt.

Västen har ett tunt högisolerande foder med reflektorer som maximerar värmeelementets förmåga att leda värmen till din kropp. Västen har tre värmeelement som levererar värme på skuldror och i svank med 3 olika värmelägen. Värmeelementet vid ryggslutet har en unik elastisk konstruktion på insidan västen, som pressar elementet in i svanken och mot kroppen för att få bästa möjliga värmeegenskaper.

Västen passar perfekt som skalplagg då dess smidiga konstruktion gör den väldigt tunn och praktisk.
Västen levereras med 2 st batteripack och 2 st laddare 220-240 v AC-laddare.

www.hylte-lantman.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-14

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.