Ad

Pryltips från Swedteam

Swedteam Zero M – Handskar

Utförande i DESOLVE® Zero, ett unikt kamouflagemönster designat för jakt under nollan. Handsken är vin- och vattentät och är utrustad med skjutfinger i elastiskt material. Handskarna avger minimalt med ljud och hjälper bäraren att smälta in i naturen.

Desolve Camouflage är ett revoltionerande kamouflagemönster utformat med djurens syn i fokus. Desolve Camouflage blandar stora och små pixlar, vilket i kombination med höga kontraster bryter upp din kroppsform och gör dig osynlig på alla avstånd. Finns i 3 varianter; Veil, Fire och Zero.

  • Yttertyg: 100 % polyester
  • Insida: 100 % polyuretan
  • Stoppning: 100 % polyester
  • Membran: 100 % polyuretan
  • Lager: 3

www.z-aim.se | 505 kr


 

Swedteam Paket Zero Classic Jaktställ

Med Zero Classic får du ett jaktställ som passar för de flesta jakttillfällen. Gjort i ett tyst material och utrustat med COVERTEX® för skydd mot vatten och vind. 

Jackan är påkostad och mångsidig och är i det unika Desolve Zero camouflagemönstret. Den har dubbla radiofickor och ett flertal andra smarta fickor inklusive en stor ficka på ryggen. Den är  gjord i vatten- och vindtätt material med tejpade sömmar. Tillverkas för att vara tyst.

Byxan är en hängselbyxa tillverkad i vind och vattentätt material, förstärkt på utsatta ställen och justerbar i benslut. De har rejäla fickor både framtill och på benen och är mycket lämpliga för fågeljakt i vintermiljö.

www.widforss.se | 3 395 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.