Pryltips från Swedteam

2019-03-10

Pryltips från Swedteam

Här är två pryltips från Swedteam!

Pryltips från Swedteam

Swedteam Zero M – Handskar

Utförande i DESOLVE® Zero, ett unikt kamouflagemönster designat för jakt under nollan. Handsken är vin- och vattentät och är utrustad med skjutfinger i elastiskt material. Handskarna avger minimalt med ljud och hjälper bäraren att smälta in i naturen.

Desolve Camouflage är ett revoltionerande kamouflagemönster utformat med djurens syn i fokus. Desolve Camouflage blandar stora och små pixlar, vilket i kombination med höga kontraster bryter upp din kroppsform och gör dig osynlig på alla avstånd. Finns i 3 varianter; Veil, Fire och Zero.

  • Yttertyg: 100 % polyester
  • Insida: 100 % polyuretan
  • Stoppning: 100 % polyester
  • Membran: 100 % polyuretan
  • Lager: 3

www.z-aim.se | 505 kr


 

Swedteam Paket Zero Classic Jaktställ

Med Zero Classic får du ett jaktställ som passar för de flesta jakttillfällen. Gjort i ett tyst material och utrustat med COVERTEX® för skydd mot vatten och vind. 

Jackan är påkostad och mångsidig och är i det unika Desolve Zero camouflagemönstret. Den har dubbla radiofickor och ett flertal andra smarta fickor inklusive en stor ficka på ryggen. Den är  gjord i vatten- och vindtätt material med tejpade sömmar. Tillverkas för att vara tyst.

Byxan är en hängselbyxa tillverkad i vind och vattentätt material, förstärkt på utsatta ställen och justerbar i benslut. De har rejäla fickor både framtill och på benen och är mycket lämpliga för fågeljakt i vintermiljö.

www.widforss.se | 3 395 kr

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Hornborgasjön lyfter livet under ytan

Ängar under ytan och gäddor som äter andra gäddor. Hornborgasjöns sommarprogram är igång för fullt – och bland annat väntar en utställning om livet under