Prylarna som sätter guldkant på jaktäventyret

För att vistelsen i skog och mark ska bli fulländad krävs en driftsäker och stryktålig utrustning som fungerar klanderfritt. Med kylboxar, batterier och tillbehör från Dometic kan du slappna av och fokusera på jaktupplevelsen, samtidigt som du säkerställer både kylhållning och strömförsörjning.
För att vistelsen i skog och mark ska bli fulländad krävs en driftsäker och stryktålig utrustning som fungerar klanderfritt. Med kylboxar, batterier och tillbehör från Dometic kan du slappna av och fokusera på jaktupplevelsen, samtidigt som du säkerställer både kylhållning och strömförsörjning.
2022-09-10

Prylarna som sätter guldkant på jaktäventyret

Dometics kylboxar CFX3 är gjorda för att följa med i påfrestande miljöer. Det kompakta lättviktsbatteriet PLB40 tryggar två avgörande faktorer; kylhållning och strömförsörjning.

[Sponsrad artikel] För att vistelsen i skog och mark ska bli fulländad krävs en driftsäker och stryktålig utrustning som fungerar klanderfritt. Med kylboxar, batterier och tillbehör från Dometic kan du slappna av och fokusera på jaktupplevelsen, samtidigt som du säkerställer både kylhållning och strömförsörjning.

Dometic PLB40 sköter strömförsörjningen i jaktstugan. Driv kylboxar och ladda handburen teknik, under flera dygn.

Säkra de viktiga stunderna mellan jaktpassen

De rödmarkerade dagarna under höstjakten är för många människor några av årets viktigaste. Och för att jakten ska bli en avslappnad och njutningsfull upplevelse krävs bra utrustning som tar hand om väsentligheterna, bortom jaktvapen, hundar och pejlutrustningar. En av de tveklöst viktigaste delarna här är kylhållningen av mat och dryck. Tuffa dagar i skogen kräver återhämtning och eftersom mörkret faller skyndsamt så här års spenderas många timmar i och kring jaktstugan. Det finns med andra ord gott om tid för både kulinariska köksbestyr och socialt umgänge.

”Tack vare boxarnas energisnåla kylteknik så förbrukas aldrig mer ström än en vanlig 60 W glödlampa.”

Med Dometics elektriska kyl- och frysboxar i CFX3-serien behöver du inte oroa dig för att något ska gå fel. De kraftfulla boxarna är anpassade efter äventyr i besvärliga miljöer. Stötar, väta, damm och smuts är inget som stoppar CFX3-boxarna från att utföra uppdraget; hålla mat och dryck kall ända ner till –22 grader Celsius. Tack vare boxarnas energisnåla kylteknik så förbrukas aldrig mer ström än en vanlig 60 W glödlampa.

Robust byggkvalité och minimal strömförbrukning

Boxarna i CFX3-serien har förutom en robust ExoFrame-konstruktion, med skyddsramar och bärhandtag i aluminium, ett digitalt gränssnitt som du enkelt styr från mobiltelefonen. Genom appen kontrollerar du regleringen av temperaturen samtidigt som du får information om förbrukningseffekten. Boxen ansluts lika enkelt till bilens tolvvoltsuttag som till Dometics litiumbatteri PLB40.

Jaktäventyret ska vara njutningsfullt 24/7. Med Dometics kylboxar och litium-batterier tryggar du hela upplevelsen, från morgon till kväll.

Ta med dig strömmen till jaktstugan

Många jaktstugor ligger utanför elnätverkens täckningsområde, vilket ställer till det för den moderna jägaren som ofta är i behov av en strömkälla. Mobiler, hundpejlar och annan utrustning måste laddas eller rent av förses med kontinuerlig ström. Lösningen för just det här ändamålet stavas Dometic PLB40, ett smart batteri med både låg vikt och hög effekt, samt en hel rad anslutningsmöjligheter som täcker de flesta jägares behov.

”Dometic PLB40, ett smart batteri med både låg vikt och hög effekt samt en hel rad anslutningsmöjligheter”

Med ett enda Dometic PLB40-batteri försörjer du exempelvis en Dometic CFX 40-kylbox med upp till fyrtio timmars ström, på en enda laddning. Batteriet är konstruerat för att driva kylboxar och andra 12 V-tillbehör utan landström och tack vare dess lätta och kompakta design klarar du dig en längre tid, utan att vara uppkopplad till elnätet.

Dometic Patrol – en kylbox för varje jakttillfälle

Dometics näst intill oförstörbara kylboxar i Patrol-serien är byggda för att tåla kraftiga stötar, släpas över skog och fjäll, agera stol och inte minst vara den kylhållande tryggheten i extrema miljöer, som vi jägare ofta är tvungna att utstå. Kylboxarna finns i en mängd läckra kulörer och i tre storlekar. Ska du resa lättare och har begränsat med plats så tar Dometic Patrol 20 hand om kylhållningen. Den lilla boxen, som ändå sväljer hela 19 liter, har samma viktiga funktionalitet som storebröderna med dräneringshål, tätningslist och smidiga gummifästen för enkel åtkomst av kylvaror.

”Med en Dometic Patrol i packningen kan du fokusera på det viktigaste – jaktupplevelsen.”

Har du lite mer plats är det läge att snegla på Dometic Patrol 35 och Patrol 55. Boxarna har utrymme för 36 respektive 54 liter och fungerar således lika bra för jaktlagsträffen som familjesemestern.

Se till att din jaktupplevelse blir den bästa.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

IWA OutdoorClassics slår upp portarna

På torsdag är det åter dags för IWA OutdoorClassics, världens ledande mässa för jakt- och sportskyttebranschen. Platsen är Nürnberg i Tyskland och 50-årsjubilaren utlovar en