Ad

Pro-Optics PRO 1.3G – Svenskdesignad åtelkamera

Pro-Optics PRO 1.3G är en helt svenskdesignad kamera som är helt anpassad till våra nordiska förhållande. 

Kameran stödjer både 2G (GSM) och 3G nätverk. PRO 1.3G har ett kamouflagemönster och färger som är optimerade för nordisk terräng. Pro-Optics PRO 1.3G är helt förinställd för HylteSIM, och den använder Hyltes populära mailserver för att säkerställa en snabb och stabil leverans av bilder via e-post från kameran.

Pro-Optics har även fjärrstyrningsmöjlighet via app som finns både till Android och iOS. Appen Pro-Optics finns att ladda ner kostnadsfritt både på Google Play och AppStore. I appen har du även möjlighet att kolla saldo och status på ditt HylteSIM kort.

Pro-Optics har ett extremt enkelt och logiskt handhavande, och eftersom alla system och nätverksinställningar redan är förinställda, så behöver kameran endast få reda på till vilken eller vilka e-postadresser den skall skickat bilderna till för att komma igång. Dessa e-postadresser kan ställas in antingen via kamerans egna meny eller via appen Pro-Optics.

www.hylte-lantman.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.