Premiär för Wild Boar Fever: The Art of Boar

2021-09-13

Premiär för Wild Boar Fever: The Art of Boar

Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg

Den legendariske jägaren och storskytten Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg guidar oss i MyOutdoorTV:s senaste produktion ”Wild Boar Fever: The Art of Boar” – en serie som utlovar de bästa scenerna från de elva högoktaniga och underhållande säsongerna som varit.

I ett pressmeddelande uppmanas tittarna att göra sig redo för högoktanig action från den europeiska kontinenten dit teamets skarpskyttar rest för att ta sig an monstergaltar med precision och skicklighet som ibland verkar trotsa fysiska lagar – och även bjuder på många av de mest kända scenerna där Franz-Albrecht gör det han gör bäst.

– Wild Boar Fever-serien skapades för att fånga fantasin hos jägare världen över, säger Aimpoint-presidenten Lennart Ljungfelt. 

Och fortsätter:

– Genom att filma riktiga jägare i de mest spännande drevjaktssituationerna erbjöds publiken drömscenarier och höjdpunkter som denna jaktstil kan erbjuda.

”Wild Boar Fever: The Art of Boar” hade premiär på MOTV den 11 september.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!