Premiär för Wild Boar Fever: The Art of Boar

2021-09-13

Premiär för Wild Boar Fever: The Art of Boar

Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg

Den legendariske jägaren och storskytten Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg guidar oss i MyOutdoorTV:s senaste produktion “Wild Boar Fever: The Art of Boar” – en serie som utlovar de bästa scenerna från de elva högoktaniga och underhållande säsongerna som varit.

I ett pressmeddelande uppmanas tittarna att göra sig redo för högoktanig action från den europeiska kontinenten dit teamets skarpskyttar rest för att ta sig an monstergaltar med precision och skicklighet som ibland verkar trotsa fysiska lagar – och även bjuder på många av de mest kända scenerna där Franz-Albrecht gör det han gör bäst.

– Wild Boar Fever-serien skapades för att fånga fantasin hos jägare världen över, säger Aimpoint-presidenten Lennart Ljungfelt. 

Och fortsätter:

– Genom att filma riktiga jägare i de mest spännande drevjaktssituationerna erbjöds publiken drömscenarier och höjdpunkter som denna jaktstil kan erbjuda.

“Wild Boar Fever: The Art of Boar” hade premiär på MOTV den 11 september.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Hornborgasjön lyfter livet under ytan

Ängar under ytan och gäddor som äter andra gäddor. Hornborgasjöns sommarprogram är igång för fullt – och bland annat väntar en utställning om livet under