Ad

Premiär för Vildmarken Podcast

Ända sedan februari 2016 har Magasin Vildmarken haft fokus på jakt, fiske och friluftsliv – detta i form av vårt magasin där vi varje månad släpper ett nytt nummer. Nu tar vi klivet in i poddvärlden.

Framöver kan ni även lyssna på våra bästa reportage, få pryltips och recensioner direkt i öronen och så klart följa med när vi intervjuar aktuella jaktprofiler. Med podcasten vill vi bli mer inkluderande och samtidigt ge våra läsare möjlighet att kunna ta del av Magasin Vildmarken även under exempelvis bilfärden, på fisketuren eller hundpromenaden.

 

Lyssna på Vildmarken Podcast i din favoritapp:

 

 

Exempel på avsnitt:

 
 
Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-09-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.