Ad

Premiär för Magasin VILDMARKEN!

Nu kan du läsa Magasin VILDMARKEN helt gratis!

Magasin VILDMARKEN

Sedan fyra år tillbaka är VILDMARKEN® ett företag med fokus på jägarexamen och jaktupplevelser.
Tillsammans med nya sam-arbetspartners tar vi nu ett steg längre och lanserar en tidning med samma namn, VILDMARKEN® – ett jaktmagasin som kommer att finnas att läsa helt gratis via våra digitala kanaler.

Under 2016 har Ni chansen att läsa 10 sprängfyllda nummer med både inhemska och internationella reportage, viltrecept, profiler, tester och recensioner av vapen, utrustning, kläder och prylar samt tips och trix som likväl passar både den jägare och friluftsmänniskor. promo_recept

Vildmarken är ett magasin som görs av jägare – för jägare. Även om många av oss har andra sysselsättningar i det allmänna livet är det kärleken till jakten och det som hör jakten till som förenar och driver oss. Det är därför vår ambition att genom Vildmarken dela med oss av vår passion till läsarna och förmedla budskapet att jakt är en livsstil som har något för alla.

I detta premiärnummer har vi bland annat träffat jägaren, företagaren och hantverkaren Nathalie Jonsson – ett välkänt ansikte från bland annat en serie jaktfilmer. Vi pratade om hennes förkärlek till löshundsjakt, framtidsplaner och sitt första jaktminne. Det blir vildsvinstema med goda recept, samt ett reportage om när jag åkte till Spellinge Gård utanför Mjölby för att jaga vildsvin. Brent Norbury är en professionell jägare i Skottland och han har delat med sig av sin smygjakt på rådjur. Dessutom blir det reportage om stödutfodring/viltvård, ett inslag om trikinprov, samt massor av jaktprylar och tester.

Glöm inte att fylla i din gratis prenumeration på startsidan!

Mycket nöje, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-02-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »