Ad

Premiär för bloggar på Vildmarken.se

Nu är det premiär för bloggar på Vildmarken! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.

Ibland våra bloggare hittar du Mattias Lilja, en hängiven älg- och vildsvinsjägare och Björn Taavo som brinner för jakt, fiske och natur. Alexander Svensson och Johanna Leijon som båda gärna spenderar all sin lediga tid i skog och natur. Emilia Saetre är vårt senaste tillskott i Team Vildmarken, en blivande jägare som under hösten kommer att genomföra sin jägarexamen hos Vildmarkens jägarskola.

vildvittror
Vildvittrornas Jakt

I ett exklusivt samarbete mellan Vildmarken och den framgångsrika jaktbloggen, Vildvittrornas Jakt, kommer du under dess egna blogg-grupp få följa med 10 stycken entusiastiska jägarinnor på jakt, fiske och andra naturupplevelser.
Vildvittrornas Jakts medlemmar är alla engagerade i Svenska Jägareförbundets kvinnliga nätverk, JAQT, där de arbetar för att öka antalet kvinnliga jägare.
– Vildvittrornas jakt blev en nystart för mig, Helena och Annette då vi kände att tidigare bloggäventyr inte gav det vi ville, vi ville ha en plattform för kvinnliga jägare, en förlängning av Jägareförbundets JAQT, säger Angelica Johansson, medgrundare av Vildvittroras Jakt.

Och fortsätter:
– Ett ställe där man kan visa på mångfalden bland de kvinnliga jägarna. Inte bara lyfta fram oss själva utan genuint arbeta för jakten och för fler kvinnliga jägare. Vilket vi alla redan gjorde i Svenska Jägareförbundets regi. Bloggen blev en bra plats att visa det arbetet vi gör.

Vilka förhoppningar har du på samarbetet mellan Vildvittrornas Jakt och Vildmarken?

– I samma anda som vi tänkte från början så hoppas jag att vi når fler kvinnliga jägare och fler kvinnor som vill ta steget ut i jaktens underbara värld. Tillsammans med Vildmarken är jag övertygad om att vi kan locka nya kvinnor in i jakten men även inspirera de som redan är aktiva. Jag ser fram emot att presentera alla nya bloggare vi kommer möta under hösten.

Följ tjejerna via www.vildmarken.se/vildvittrornasjakt och övriga bloggare på www.vildmarken.se/blogg

bloggnyhet

Vill du också blogga på Vildmarken?

Kontakta staffan@vildmarken.se och berätta mer om dig själv!

Inlägg av: Magasin Vildmarken den 2016-10-01

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

2018 är här och vi på redaktionen tittar ut genom fönstret och drömmer oss bort till nya spännande jaktäventyr. Någon som minst sagt vet mycket om just äventyr är norrmannen, Jens Kvernmo.
Läs tidningen »