Ad

Polisinsats mot jägare

Under söndagseftermiddagen fick polisen larm om att en beväpnad man rörde sig i Fjärås i Kungsbacka kommun. Poliser åkte dit med dragna vapen, men avbröt snart sitt uppdrag.

– Det visade sig vara en jägare men det visste vi inte förrän vi var på plats, säger Anna-Karin Ringdahl som är stationsbefäl vid Kungsbackapolisen.

Den legala vapenägaren och jägaren hörde initialt inte heller polisen, trots deras insats.

– Det var ett missförstånd alltihopa. Han hade dessutom hörselkåpor på sig och hörde inte polisen först, säger Anna-Karin Ringdahl.   

Källa: Norrahalland.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren. Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com