Ad

Peltor WS SportTac hörselskydd med Blåtand

Gillar du inte sladdar och uppskattar enkelhet och kvalitet är Peltor WS SportTac nog optimala hörselskyddet.

bluetooth

Med skinnbygel och blåtand för trådlös koppling till din blåtands jaktradio slipper du sladdarna. Kombinera gärna hörselskyddet med bommikrofonen för enkel handsfree kommunikation. Peltor WS SportTac ger dig bättre kontroll över vad du hör – och vad du inte hör. Du kan enkelt justera volymen på omgivande ljud, filtrera bort vissa oönskade frekvenser och samtidigt skydda öronen från skadliga ljudnivåer i själva skottögonblicket. Med de utbytbara ytterskalen går det lätt att byta färg på kåporna (orange och grön). Även om du så bara skiftar däcken på bilen eller klipper gräsmattan behöver du oftast skydda hörseln så det är inte bara jakt som de duger åt.

OBS! Peltor MT53N-11-A44 Bommikrofon medföljer ej, köpes separat!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-04-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.