Ad

Asseri packsläde

Asseri packsläde för snöskoter med låda i slagtålig HPDE plast erbjuder rejält med utrymme för din packning.

Lådan tillverkad i HPDE plast istället för glasfiber gör den enormt tålig från både yttre och inre påverka från slag och stötar. Chassiet är tillverkat av stål och skidorna av plast.

Packsläden är ett bra val för dig som jägare och rymmer till exempel gott om utrustning för dig som bedriver fällfångst och behöver transportera många slagfällor med låda ut på marken, montera ut saltstenar på våren, fylla på passen med ved. Lådans konstruktion av HPDE plast gör den även extremt lätt att rengöra invändigt, så den är ypperlig att frakta åtelmaterial, fisk som gädda etc.

www.z-aim.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-02-10

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.