Ad

Öster Malma tillfälligt stängt på grund av coronasmittan

Flödet domineras just nu av förklarliga skäl av coronarelaterade nyheter. I dag kom beskedet att även Öster Malma stängs ner under en tid framöver på grund av viruset.

hemsidan skriver de:

”Med anledning av covid-19 och med omtanke för våra gäster och personal, har vi tagit beslut om att göra paus i vår verksamhet. Detta innebär att vi inte kommer ha öppet för våra gäster. Vi följer utvecklingen om vad myndigheterna säger och kommer därför ha stängt från måndag den 16 mars och fram till den 30 april 2020.

Under tiden jobbar vi med att stå redo för våra gäster när vi öppnar igen. Kontakta oss gärna om du har frågor kring din bokning eller planerar för ett nytt möte.”

Avslutningsvis skriver de att de hoppas på förståelse gällande beslutet:

Vi hoppas på förståelse för vårt beslut, och vi kommer behöva er gäster mer än någonsin när vi öppnar igen. Ta hand om, och stötta varandra i denna tuffa tid som är nu.”

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-03-16

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.