Ad

OP/Tech Elastiskt vapenfodral

OP/Tech Vapenfodral i neopren är ett smidigt vapenfodral som både håller vapnet rent och skyddar det mot stötar och repor.

Det har en design som gör att det går utmärkt att använda tillsammans med en vapenrem och därav ett riktigt bra val för dig som prioriterar att ha en så kompakt förpackning som möjligt eller vill ha bössan skyddad fram till ditt pass. För att skydda pipan lite extra så finns det ett extra skydd för pipan fram på skyddet. Fodralet är elastiskt vilket gör att det passar de flesta vapen som är från 104 till 122 cm långa. Om ditt vapen har ljuddämpare kan man ta bort det extra skyddet för pipan så får den plats.

www.cyberphoto.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-10

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.