Ad

OP/Tech Elastiskt vapenfodral

OP/Tech Vapenfodral i neopren är ett smidigt vapenfodral som både håller vapnet rent och skyddar det mot stötar och repor.

Det har en design som gör att det går utmärkt att använda tillsammans med en vapenrem och därav ett riktigt bra val för dig som prioriterar att ha en så kompakt förpackning som möjligt eller vill ha bössan skyddad fram till ditt pass. För att skydda pipan lite extra så finns det ett extra skydd för pipan fram på skyddet. Fodralet är elastiskt vilket gör att det passar de flesta vapen som är från 104 till 122 cm långa. Om ditt vapen har ljuddämpare kan man ta bort det extra skyddet för pipan så får den plats.

www.cyberphoto.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-10

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »