Öppet att söka till 2023 års upplaga av Hundstipendiet

2023-01-06

Öppet att söka till 2023 års upplaga av Hundstipendiet

Efter fjolårets lyckade event så arrangerar nu Svedea åter Hundstipendiet. Syftet med arrangemanget är att ge hundägare möjlighet att utvecklas tillsammans med sina hundar – och umgås med likasinnade i skön slottsmiljö. Den 27–28 maj blir det hundvänliga Hesselby Slott som bjuder in stipendiater och hundar för att prova på hundsporter med proffs.

Arrangemanget genomförs under professionell handledning av två erfarna hundpsykologer och hundinstruktörer.

– Förra årets satsning på att genomföra Hundstipendiet på ett slott blev verkligen en lyckträff! Alla stipendiater var väldigt nöjda med hela upplägget, från övernattning och middag till programmet med föreläsningar och träning på rallylydnad och nosework. Vi hade två fantastiska och roliga dagar tillsammans och jag är säker på att det blir lika bra 2023! säger Catalina Gustafsson, ansvarig för Hundstipendiet på Svedea, i ett pressmeddelande.

– Jag och Monica från Glada Jyckar kan bara hålla med. Väldigt professionellt arrangerat, fantastiskt engagerade stipendiater och härliga hundar! Det var tydligt att både hundar och deras hussar och mattar tyckte det var kul med de praktiska övningarna. Vi ser båda fram mot att få träffa årets stipendiater, säger Kicki Fellstenius, grundare och ägare till Glada Jyckar.

Stipendiaterna kan räkna med en aktiv helg där det utlovas trevlig samvaro, god mat och skön sömn på anrika Hesselby Slott i västra Stockholm.

Ur innehållet:

  • Övernattning i enkelrum
  • Frukost, lunch och middag
  • Föreläsning
  • Träning i nosework och rallylydnad
  • Professionell handledning 

Ansökan görs på svedea.se/hundstipendiet senast den 5 mars 2023.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Elmia Game Fair är tillbaka

Det har gått några år sedan senast, men nu är det snart äntligen dags för Elmia Game Fair igen. Den 18-20 maj är det åter

Åtelkameror

Vildmarken testar: Spypoint FLEX

Alla jägare vet vikten av att ha en pålitlig viltkamera – och är man dessutom teknikfantast, som Vildmarkens Stefan Vänersand, så är det lätt att

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!