Ad

Oktober bjuder på höjdpunkter

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.

Omslaget pryds den här gången av Ulrika Karlsson-Arne. Ulrika beskriver sig själv som en vanlig tjej från landet som gillar djur och natur, men snart har hon chansen att vinna Extreme Huntress-titeln i USA. Missa inte intervjun med denna mångbegåvade kvinna som gärna agerar förebild för andra jägare. Alexandra Hellström tar med oss på inbjudande bockjakt i Skottland och vi har fått en pratstund med Else Ammentorp som sedan länge har kämpat för bågjakten i Sverige.

I vanlig ordning blir det även pryltester. I det här numret har vi bland annat tagit en närmare titt på, Tikka T1X, den första moderna småviltsstudsaren från den finländska tillverkaren. Vi har även testat Konus Pro LZ-30 3-12×56, en kikare som ger mycket för pengarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening. Den här gången tillagar han vildsvinsfilé med coleslaw och BBQ-sås – ett recept som gifter sig perfekt med årstiden. 

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren. Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com