Oktober bjuder på höjdpunkter

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.

Omslaget pryds den här gången av Ulrika Karlsson-Arne. Ulrika beskriver sig själv som en vanlig tjej från landet som gillar djur och natur, men snart har hon chansen att vinna Extreme Huntress-titeln i USA. Missa inte intervjun med denna mångbegåvade kvinna som gärna agerar förebild för andra jägare. Alexandra Hellström tar med oss på inbjudande bockjakt i Skottland och vi har fått en pratstund med Else Ammentorp som sedan länge har kämpat för bågjakten i Sverige.

I vanlig ordning blir det även pryltester. I det här numret har vi bland annat tagit en närmare titt på, Tikka T1X, den första moderna småviltsstudsaren från den finländska tillverkaren. Vi har även testat Konus Pro LZ-30 3-12×56, en kikare som ger mycket för pengarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening. Den här gången tillagar han vildsvinsfilé med coleslaw och BBQ-sås – ett recept som gifter sig perfekt med årstiden. 

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-08

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.