Ad

Ökad trygghet med WeHunt GPS Plus

Svenska företaget WeHunt fortsätter att utveckla sitt system, och låter i år hårdvaran ta steget längre genom en ny hund-GPS. Nya WeHunt GPS Plus är en 100 procent svensktillverkad hundpejl med lång batteritid och obegränsad räckvidd med GSM-täckning.

WeHunt GPS Plus

WeHunt GPS Plus är WeHunts senaste tillskott på hårdvarusidan. Det är en liten enhet av lätt vikt med trådlös laddning, extern antenn, 5-60 sekunders uppdateringsfrekvens och inbyggd mikrofon. Den är vattentät och väger endast 182 gram. För dig som WeHunt-användare är det  väldigt enkelt att komma i gång med den nya pejlen, så snart man aktiverat sitt abonnemang visas GPS:en automatisk i WeHunt. Man väljer själv med ett enkelt knapptryck om man vill dela hundens positioner med sina jaktkamrater. 

Sammankoppla med Garmin

Köper man en WeHunt GPS Plus med abonnemang ingår stöd för att visa Garmin Alpha och Astro via Garmin Connect IQ.

Till detta behövs en kompatibel smartklocka från Garmin. Med WeHunt-appen för Garmin Connect förvandlar man sin smartklocka från Garmin till en handledsburen jaktapp där man kan se sina jaktkamrater, hundar och sin egen position. Dessutom ser klockan till att överföra positioner via Garmin Astro eller Alpha till sin WeHunt-app för ökad trygghet för sig själv och sin hund. 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.