Ad

Magasin Vildmarken officiell mässtidning till Swedish Game Fair

En av årens absoluta höjdpunkter, Swedish Game Fair, närmar sig med stormsteg. Magasin Vildmarken kommer traditionsenligt att närvara – i år mer än vanligt. Den är nämligen officiell mässtidning.

– Det är en stor ära att Swedish Game Fair väljer oss som officiell mässtidning, säger chefredaktören Staffan Johansson.

Årets upplaga äger rum vid Tullgarns slott 25-27 maj och bjuder i vanlig ordning på ett fullspäckat program för alla som gillar jakt, hundar och fiske. Fiskarens och jägarens alla favoritfordon kommer att kunna beskådas på det nya motorområdet. Det populära skjutområdet har uppgraderats ytterligare och i år blir det även en storsatsning på sportfiske och båtar. Det är alltså mycket som väntar besökarna och de som besöker Tullgarns slott kommer även få en del av en mässtidning som bland annat kommer att innehålla reportage om Volkswagen, Zeiss, Tracker och Agria. Staffan berättar att ett av hans mål är att lyfta fram alla fina varumärken som kommer närvara under mässan.

– Mässtidningen vill vi skapa tillsammans med utställarna och den ger våra samarbetspartners en unik möjlighet att visa upp sina varumärken och öka medvetenheten om deras närvaro under Swedish Game Fair, säger han.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-04-13

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #6

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Som prenumerant kan du även få erbjudanden från Vildmarkens samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.