Ad

Officiell mässtidning för Sunne Jaktmässa

I hjärtat av Värmland, i vackra Rottneros park tar den 4-5 augusti den årliga mässan, Sunne Jaktmässa plats för fjärde året i rad. Där kommer besökarna, förutom att ta del av mässans fullspäckade schema kunna ta del av en specialutgåva av Magasin Vildmarken.

– I år tar vi ett nytt grepp och ger ut årets mässtidning i samarbete med Magasin Vildmarken. Tidningen kommer att delas ut till samtliga mässbesökare men även digitalt inför mässan, säger Peter Besterman, programansvarig för Sunne Jaktmässa.

Läsarna kommer bjudas på både lokala och internationella reportage, tips och recensioner i Vildmarkens anda. God mat är någonting annat som ges stort utrymme och Vildmarkens matredaktör, Jimmy Stening, kommer under mässan att framträda och dela med sig av sina bästa grilltips. Värmlänningen Staffan Johansson är chefredaktör för Magasin Vildmarken och gläds åt uppdraget.
– Det känns väldigt kul att få förtroendet och låta vår tidning presentera årets mässa, säger han.

Stefan Besterman är mässgeneral. Han berättar att de har ambitionen att Sunne Jaktmässa ska skilja sig från andra mässor.
– Rottneros Park är en av Sveriges vackraste mässplatser, och har en logistik som är oslagbar, säger han.

 

Något för alla

Peter Besterman, Helena Wiktelius och Stefan Besterman.

Bröderna Peter och Stefan Bestermans ambition är att mässan ska tilltala hela familjen, inte bara de mest inbitna jaktentusiasterna.
– Efter tre lyckade jaktmässor har mässan vuxit sig större och större och blivit allt populärare från år till år. Inget undantag inför årets mässa och vi fortsätter att satsa stort på att alltid bli bättre.

I år satsar Sunne Jaktmässa på att ytterligare lyfta årets evenemang med fler spännande personligheter och en mängd nya aktiviteter.

Redan klara namn är bland annat Leif GW Persson, Barbro Börjesson, Kenneth Aspenstrand tillsammans med en rad utställare av högsta kvalité, avslutar Stefan Besterman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inlägg av: Magasin Vildmarken den 2017-06-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #12

I årets sista utgåva av Magasin Vildmarken bjuder vi på ett julbord bestående av spännande reportage, prylar och goda recept.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »