Ad

Objektivmodul på 115 mm från Swarovski Optik

Den 1 oktober släpps Swarovskis nya objektivmodul på 115 mm – en modul som ryktas kunna leda till fantastiska naturobservationer.

Modulen är den största i sitt slag för djur- och naturskådare och i ett pressmeddelande kan man läsa att ”jämfört med objektivmodulen på 95 mm tillför den stora objektivdiametern över 45 % mer ljus till skådarens öga. Den högre ljusstyrkan är särskilt märkbar i gryning och skymning – vilket leder till fantastiska observationer”.

Objektivmodulen finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare och på Swarovskis hemsida från den 1 oktober.

Rekommenderat pris (inklusive moms): 28 800 :-

Vi ser fram emot att testa denna modul. Håll ögonen öppna gällande framtida recension!

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-09-14

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.