Ad

Med världen som arbetsfält

I det här numret är det Alexandra Hellström som pryder omslaget. I samband med hennes pappas 50-årsdag fick hon uppleva Sydafrika. Upplevelsen gjorde minst sagt intryck på henne och utlandsresorna har blivit många därefter. På sidan 22k an ni drömma er bort till andra kontinenter och storslagna scenerier.

 

 

Månadens tidning bjuder dessutom i vanlig ordning på mängder av pryltips. Vi har testat Browning X-Bolt Chassis – och charmats av den extrema precisionen och den utmärkta ergonomin. Dessutom kan ni läsa om A-TEC A12, en högkvalitativ ljuddämpare för halvautomatiska och pumphagelgevär. Vi har även träffat Mattias Westerlund som reser världen runt i rollen som yrkesdressör och för att visa upp WebDog – ett revolutionerande verktyg som gör att man kan träna sin hund vart som helst och när som helst med hjälp av filmer i datorn eller i sin smartphone.

Dessutom blir det såklart god mat. Den här gången bjuder Jimmy Stening på 43 dagar hängmörat kött och en krämig potatisgratäng i stenkrus. För att ta del av recepten, bläddra fram till sida 124.

PS. Du har väl inte glömt att boka biljetter till Swedish Game Fair? Vi vill passa på att välkomna dig som officiell mässtidning och samarbetspartner.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-04-07

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.