Ad

Nytt nummer med produktnyheter i fokus

Mars är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Vi har bland annat varit nere i Toscana där vi fick jaga vildsvin i magiska omgivningar och samtidigt ta del av många spännande jaktnyheter – nyheter som ni även får ta del av i det här numret.

 

Frederik Bülow har varit i väg till Irland och jakt på den skygga sikahjorten och i det här numret berättar han om när dimman lättade och han fick syn på drömhjorten. Vi har även fått följa med Tommy Robén som åkte till garnisonsstaden Boden på harjakt. I det här numret har vi även besökt Cuero Design som bland annat ger sina kunder och jägare chansen att bli ägare till unika och personliga möbler genom att tillverka möbler av skinnet som skickas in till dem.

Merkel HELIX Speedster

Givetvis bjuder det här numret även på massa tester och prylar. Norska bolaget GRS har rönt stort intresse under årets IWA-mässa med deras nya stock Ragnarok och den har vi tittat närmare på.

Under 2018 dök det upp ett nytt jaktvapen på den svenska marknaden. Vapnet heter Steel Action och skulle visa sig bjuda på många trevliga finesser. Vi har även haft glädje att få klämma och känna på den nya generationens sikten som Aimpoint ACRO C-1 utgör – en modell som bygger på samma patenterade teknik som gjort Aimpoint världsledande, men kommer nu i ett ännu kompaktare format och ett mer robustare utförande än någonsin. Dessa produkter och många fler kan ni läsa om inne i tidningen. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-03-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #8

Den här gången pryds omslaget av vår danske vän Frederik Bülow som i det här numret entusiastiskt berättar om sin lärorika och spännande bockjakt i södra Frankrike, med pilbåge!

Vi har även fått följa med en av Norges främsta jaktprofiler, Kristoffer Clausen, på lockjakt i Polen – och samtidigt fick vi chansen att prova hans nya rådjurspipa, Clausen Roedeercall Pro.

Felix Frey var nyligen det blågula hoppet i Hobie Fishing Worlds, en av världens mest prestigefyllda tävlingar, som ofta räknas som VM i kajakfiske. Magasin Vildmarken fick en pratstund med honom vid hemkomsten. Skytte är en färskvara och vi har bland annat tittat närmare på Blaser R8 .22-kit, en produkt som skapar nya möjligheter för övningsskytte och inte minst kostnadseffektiv mängdträning. Dessutom har vi träffat Magnus Berg som tipsade om hur man kan vässa sitt hagelskytte. Skotträning var även temat då Mattias Westerlund delade med sig av sina kunskaper gällande våra fyrbenta vänner, nämligen hundarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat och recept från det vilda.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com