Ad

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Ledare: Det är med solen i ögonen som vi i skrivande stund färdigställer det nya numret av Magasin Vildmarken. Våren är ett faktum och vi är glada över att vi har fått uppleva ännu en fullspäckad månad.

Jaktsäsongen i Sverige har för stunden till stor del uppehåll, men för att hålla skärpan uppe bjuder vi på jaktreportage från multipla kontinenter. Vi har fått följa med Vildmarkens egna Gustav Carlander på höglandsjakt i Nya Zeeland och vi kan även erbjuda ett pulshöjande reportage från Kanada där vår utsände Johan Eklöf jagat varg med tredubbel jaktglädje. På tal om varg så har vi även slagit oss ner i filmsoffan tillsammans med Rasmus Boström, för en exklusiv förhandsvisning av deras nya DVD, Svensk Vargjakt Nr 1. Förutom detta blir det även mängder av pryltips och tester av några av marknadens nya optiker. I köket bjuder Mathias på en mustig älggryta – en måltid som på ett utsökt sätt fick oss att längta till hösten. Bäverjakten lider mot sitt slut och det är dags att ta vara på skinnet, vi tipsar dig hur du går tillväga! Vi har även besökt ännu ett anrikt, svenskt bolag, nämligen Lundhags. Dessutom har vi träffat konstnären My Hansson vars motiv garanterat kommer få dig att tappa hakan! Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Klicka här för att läsa månadens tidning!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-05-06

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.