Ad

Nytt nummer av Magasin Vildmarken – Då jaktpulsen slår som hårdast

Äntligen september och tiden på året då jaktpulsen i Sverige slår som hårdast. Det är nu som jägarkåren växer och folk delar med sig av sina naturupplevelser som aldrig annars.

 

 

I det här numret hänger vi med de nyblivna jägarna på ForshagaAkademin, en skola med många spännande utbildningar och ett stort engagemang, inte minst för jakt. I ett exklusivt samarbete kommer eleverna framöver att dela med sig av sina jaktupplevelser varje månad.
Nyligen hängde vi med dem på andjakt. Det blev en rolig dag där vi även passade på att testa Aimpoints nya hagelsikte, Micro S-1 för första gången under jakt.

I skrivande stund är älgjakten i norra Sverige igång. Vi följde med ett jaktlag i Västerbotten, där vi verkligen fick uppleva storoxarnas rike.
Dessutom har vi fått ett pratstund med några av Sveriges björnjägare som berättar om årets upplevelser.
Utöver detta bjuder vi som vanligt på mängder av pryltips, tester och matlagning med vår grillmästare Jimmy Stening!

Trevlig läsning!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-10

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.