Ett nytt nummer av Magasin Vildmarken!

2017-06-10

Ett nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Denna månaden får du följa med på drevjakt i Slovakien, ta del av tester, recensioner, matlagning och fiske. Vi har tillsammans med Norma gjort ett stort test på några av deras främsta kulor. Vi har summerat några av Elmia Game Fairs höjdpunkter – Bland annat när vi fick prova på Aimpoints nya sikte för hagelvapen och vi är först i Europa med att ge Primos nya Triggerstick en recension.

Magasin Vildmarken nr 6 2017

 

I månadens nummer delar vi med oss utav några av Elmia Game Fairs höjdpunkter. Bland annat när vi fick prova på Aimpoints skyttesimulator och för första gången testa deras nya sikte för hagelvapen.

Ett av våra favoritskjutstöd, Primos Triggerstick kommer i en ny generation som visades upp i Sverige för första gången på Elmia Game Fair. Vi har som första jakttidning i Europa fått möjligheten att ta med denna ut på äventyr för att ge den en recension.

Ett av månadens stora projekt är ett vi gjort tillsammans med ammunitionstillverkaren Norma. På plats i deras fabrik i Åmotfors, Värmland har vi testat några av deras främsta kulor på olika avstånd och bjuder på detaljerad data som aldrig tidigare publicerats.

Givetvis bjuder månadens magasin även på både jakt och fiske. Ni får följa med filmproducenten Tobias Åberg till Slovakien för drevjakt på vildsvin. Där fick vara med om fina naturupplevelser, duktiga kopovhundar och föredömliga eftersök.

Vi tittar dessutom närmare på åtelkameror, damnyheter från Härkila, handkikare och andra tekniska nyheter inom branchen.

Trevlig läsning önskar vi på redaktionen!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Produktrecension

Vildmarken testar: Blaser RD20

Plötsligt dök Blaser upp i optikvärlden och nådde snabbt en väldigt hög kvalitetsnivå. För två år sedan presenterade de sitt första rödpunktsikte, RD17. Nu är

Nyheter

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret frontar Daniel Nilsson omslaget. Under fjolåret blev Daniel historisk när han blev Sveriges första sportfiskare på heltid – och som om

Nyheter

Björnjakten kan komma att utvecklas

Hundsläpp vid åtel bidrar till att rätt björnar fälls – och i ett förslag från Naturvårdsverket kan det bli tillåtet att släppa hund vid en

Månadens tidning

Daniel Nilsson från Westin är Sveriges första sportfiskare på heltid. Nyligen gästade han vår podcast för att berätta om pionjäruppdraget.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!