Ad

Magasin Vildmarken nr 6 2017

 

I månadens nummer delar vi med oss utav några av Elmia Game Fairs höjdpunkter. Bland annat när vi fick prova på Aimpoints skyttesimulator och för första gången testa deras nya sikte för hagelvapen.

Ett av våra favoritskjutstöd, Primos Triggerstick kommer i en ny generation som visades upp i Sverige för första gången på Elmia Game Fair. Vi har som första jakttidning i Europa fått möjligheten att ta med denna ut på äventyr för att ge den en recension.

Ett av månadens stora projekt är ett vi gjort tillsammans med ammunitionstillverkaren Norma. På plats i deras fabrik i Åmotfors, Värmland har vi testat några av deras främsta kulor på olika avstånd och bjuder på detaljerad data som aldrig tidigare publicerats.

Givetvis bjuder månadens magasin även på både jakt och fiske. Ni får följa med filmproducenten Tobias Åberg till Slovakien för drevjakt på vildsvin. Där fick vara med om fina naturupplevelser, duktiga kopovhundar och föredömliga eftersök.

Vi tittar dessutom närmare på åtelkameror, damnyheter från Härkila, handkikare och andra tekniska nyheter inom branchen.

Trevlig läsning önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-06-10

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I månadens nummer tar vi er med ut på Östersjön för jakt på säl. En jaktform där den moderna tekniken spelar en stor roll för att nå ett lyckat resultat. Vi har även haft möjligheten att testa nya Mauser M18 för att se vad den går för. Framsidan pryds av Jennie-Lee Hermansson. En eldsjäl som kombinerar sin passion för älgjakt med en rallysatsning på proffsnivå.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.