Ad

Magasin Vildmarken nr 6 2017

 

I månadens nummer delar vi med oss utav några av Elmia Game Fairs höjdpunkter. Bland annat när vi fick prova på Aimpoints skyttesimulator och för första gången testa deras nya sikte för hagelvapen.

Ett av våra favoritskjutstöd, Primos Triggerstick kommer i en ny generation som visades upp i Sverige för första gången på Elmia Game Fair. Vi har som första jakttidning i Europa fått möjligheten att ta med denna ut på äventyr för att ge den en recension.

Ett av månadens stora projekt är ett vi gjort tillsammans med ammunitionstillverkaren Norma. På plats i deras fabrik i Åmotfors, Värmland har vi testat några av deras främsta kulor på olika avstånd och bjuder på detaljerad data som aldrig tidigare publicerats.

Givetvis bjuder månadens magasin även på både jakt och fiske. Ni får följa med filmproducenten Tobias Åberg till Slovakien för drevjakt på vildsvin. Där fick vara med om fina naturupplevelser, duktiga kopovhundar och föredömliga eftersök.

Vi tittar dessutom närmare på åtelkameror, damnyheter från Härkila, handkikare och andra tekniska nyheter inom branchen.

Trevlig läsning önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-06-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.