Ad

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Tjädern har en framträdande roll i det här numret och Joakim Nordlund följde med Andreas Vennberg för att dokumentera en toppfågeljakt i Norrland där gammeltuppen var målet. Även matlagningen går på tjädertemat i det här numret och den här gången dukar Tobias Eriksson upp just tjäder, med smörad savoykål och konjakssås.

 

En strapatsrik upplevelse med fantastisk natur, stundtals svindlande höjder och en sällsynt träningsvärk – så beskriver Vildmarkens Kim Rangberg Skanslie jakten på gems i de franska alperna. I det här numret berättar han, på något skakiga ben, om sin hisnande och minnesvärda upplevelse. Vi har även fått en pratstund med Joséphine Veen Huis, projektledare Hund under Swedish Game Fair, som just nu sätter ihop ett riktigt häftigt hundprogram inför 2020. Och när vi ändå är inne på Swedish Game Fair 2020 så kan vi avslöja att det kommer bli Knivskolan Live med Mattias Landgren från Tormek under nästa mässa. Håll er uppdaterade i våra kanaler för mer info om det inom kort. Men redan nu kan ni lära er mer om Mattias knep för hur man får sina köksknivar riktigt vassa!

Varje månad delar Mattias Westerlund, från Hundskolan Vision och Webdog, med sig av sina bästa tips vad gäller jakthunden i träning och jakt. I det här numret kan ni läsa om hans tankar kring allmän fostran och inlärning. Även fiskeälskarna har högtidsstunder att se fram emot på de kommande sidorna, bland annat avslöjar John Zafaradl hur man överlistar de stora och svårflörtade isgäddorna. Dessutom blir det i vanlig ordning pryltips för både fiske och jakt. Den här gången har vi bland annat testat Arlo Go och frågar oss om det möjligtvis är framtidens typ av åtelkamera! Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-01-12

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.