Ad

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren.

 

 

Vi har även fått en pratstund Ida Carlsson, sistaårselev på ForshagaAkademin, som tillsammans med klasskamraterna Emil Jonsson och Erik Lindberg vann Skol-SM i jakt under Swedish Game Fair-helgen. Mattias Westerlund är en erkänt skicklig dressör och instruktör med hela världen som arbetsplats och vi är väldigt glada över att kunna berätta att han framöver kommer ha en egen spalt i tidningen där han kommer göra återkommande fördjupningar i hundarnas värld.

Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.

Vi har även tittat närmare på Blaser R8 Silence – en välbalanserad nyhet med ett ljuddämpande pipsystem som snabbt har ådragit sig stort intresse. Vi har även bullat upp med fiskenyheter inför sommarens högtidsstunder.

Dessutom blir det i vanlig ordning god mat presenterad av vår grillmästare, Jimmy Stening. Den här gången bjuder han på delikata vildmarkssnittar och en tryffel- och vildsvinsmajonnäs som är så god att den nyligen fick hela Tullgarn att snurra!
Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-06-09

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.