Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

2019-06-09

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren. Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren.

 

 

Vi har även fått en pratstund Ida Carlsson, sistaårselev på ForshagaAkademin, som tillsammans med klasskamraterna Emil Jonsson och Erik Lindberg vann Skol-SM i jakt under Swedish Game Fair-helgen. Mattias Westerlund är en erkänt skicklig dressör och instruktör med hela världen som arbetsplats och vi är väldigt glada över att kunna berätta att han framöver kommer ha en egen spalt i tidningen där han kommer göra återkommande fördjupningar i hundarnas värld.

Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.

Vi har även tittat närmare på Blaser R8 Silence – en välbalanserad nyhet med ett ljuddämpande pipsystem som snabbt har ådragit sig stort intresse. Vi har även bullat upp med fiskenyheter inför sommarens högtidsstunder.

Dessutom blir det i vanlig ordning god mat presenterad av vår grillmästare, Jimmy Stening. Den här gången bjuder han på delikata vildmarkssnittar och en tryffel- och vildsvinsmajonnäs som är så god att den nyligen fick hela Tullgarn att snurra!
Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.