Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

2021-03-06

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret frontar Daniel Nilsson omslaget. Under fjolåret blev Daniel historisk när han blev Sveriges första sportfiskare på heltid – och som om inte det vore nog så lyckades han även, tillsammans med sin Westin-teamkamrat Elias Narvelo, vinna åtråvärda Pike Fight. Om detta och mycket annat pratade Daniel om när han gästade vår podcaststudio nyligen.

Vi har även fått en pratstund med Björn Tillaeus som är admin för Vargfleecens Nya Vänner – en humoristisk Facebook-grupp där drygt 6000 medlemmar samarbetar mot det gemensamma målet, nämligen att få bort klädesplagget vargfleece från Sveriges gator.

Vår flygande fiskeskribent Matilda tog den här gången en fisketur längs minnenas allé genom att ge sig ut på ismete i goda vänners lag.

I vanlig ordning har vi kombinerat nytta med nöje genom att testa spännande jakt- eller fiskerelaterade produkter. Den här gången har vi exempelvis tagit med oss Blaser RD20 ut – ett lätt och elegant rödpunktsikte som passar utmärkt för exempelvis snabba skott under drevjakt.

Vår danska vän Mette Karin Petersen vet hur man maximerar smakerna och bjuder den här gången på tartar av hjorthjärta.

Avslutningsvis så vill vi passa på att slå ett slag för lanseringen av vår nya hemsida. Numera är den matigare och mer överskådlig, detta för att ni, våra läsare, lättare ska kunna djupdyka i arkivet efter de artiklar, recensioner, podcastavsnitt eller recept som intresserar er mest. Även annonsmöjligheterna är fler så kontakta oss för mer information om vilka olika alternativ som finns. Dessutom finns såklart våra populära inskjutningstavlor kvar ifall du vill förbereda dig inför nästa jaktäventyr.

Trevlig läsning, önskar vi på Magasin Vildmarken!

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Viltrecept

Lucas Eriksson lagar: Viltsushi med sting

Lucas Eriksson bjuder den här gången på sushi utöver det vanliga. När han skulle ta sig an den japanska klassikern så valde han nämligen att