Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

2016-06-11

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Vi vill inleda med att tacka för alla trevliga möten och alla varma ord som vi fick under Swedish Game Fair vid Tullgarns slott. Det gav oss gott om energi och större motivation till att göra framtidens magasin ännu bättre! I jaktmässans anda tipsar vi i detta nummer om mängder med prylar och spännande jaktreportage. Bland annat tittar vi på nyheter som Zodiac One, Vortex handkikare och mässans stora snackis, Swarovski Z8i.

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

Vi vill inleda med att tacka för alla trevliga möten och alla varma ord som vi fick under Swedish Game Fair vid Tullgarns slott. Det gav oss gott om energi och större motivation till att göra framtidens magasin ännu bättre!

I jaktmässans anda tipsar vi i detta nummer om mängder med prylar. Bland annat tittar vi på nyheter som Zodiac One, Vortex handkikare och mässans stora snackis, Swarovski Z8i.

Vi har även åkt till Roslagens Jakt & Vilts hundträningsanläggning för att som första hundekipage besöka deras björnhägn. Vi passade givetvis även på att släppa hund i deras älg- och vildsvinshägn.

På tal om vildsvin så är experten Marcus Nolfelt gästskribent i detta nummer. Marcus står bakom YouTube-kanalen ”Jaktkunskap”, som i sina filmer guidar nyblivna jägare eller de jägare som vill lära sig mer genom olika jaktformer. På sidan 100 guidar han dig genom vakjakt på vildsvin, samt delar med sig av egna erfarenheter, tips och trix för att uppnå lyckat resultat.

Under en tid har vårbocksjakten varit på tapeten och på sidan 50 beger vi oss åter till Skottland där vår vän Brent Norbury jagar bock i höglandet. Missa inte hans berättelse. För dig som också haft lyckad bockjakt, hittar du i slutet av tidningen ett smarrigt recept på rådjurssadel.

Det bjuds även på fiskereportage, norrländsk älgjakt, hjortjakt med norska Anette Dahl och mycket, mycket mer. 

Vad väntar du på? Läs tidningen här!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.