Ad

Swedish Game Fair flyttas fram till 29-30 augusti till följd av Covid-19

Pressmeddelande: Med anledningen av regeringens beslut om sammankomster i samband med coronaviruset har mässledningen för Swedish Game Fair, tillsammans med styrelsen för Jaktgrossisterna, idag beslutat att flytta fram mässan till 29–30 augusti, 2020.

Swedish Game Fair är årets viktigaste händelse för branschen och påverkar både försäljning, trender och inriktning. Vanligtvis lockar mässan ca 25 000 besökare och ca 300 utställare. Mässan samlar också över 1000 funktionärer med många aktiviteter, uppvisningar och tävlingar under mässdagarna.

– Detta är en extraordinär situation men vi har under de senaste veckorna jobbat tätt ihop med våra utställare, medarrangörer och föreningar, därför känns beslutet bra, säger mässchef Torbjörn Larsson.

– Det är bra att vi har tagit ett officiellt beslut och att mässan kan genomföras. Det är också viktigt att alla hjälps åt för att jaktsverige inte ska stanna av, därför ser vi fram emot att mässan arrangeras i augusti, säger Ulf Segerqvist, ordförande Jaktgrossisterna.

Förutsättningen för att genomföra mässan i augusti är att regeringen tillåter sammankomster som Swedish Game Fair och Sverige därmed inte ligger kvar i ett force majeure-läge.

Läs mer här: www.swedishgamefair.se/coronaviruset-flyttar-fram-swedish-game-fair-till-29-30-augusti

. . . 

Fotnot: Magasin Vildmarken kommer fortsatt att vara officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2020. 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-03-25

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.