Ad

Nyheter från SHOT Show: Trijicon Ventus – en game changer för långhållsskytte

Trijicon Ventus är den första handhållna enheten i sitt slag som kan mäta tredimensionella vindhastigheter på upp till nästan 500 meter, och mäter avstånd på mål nästan 5000 meter bort.

Trijicon

Denna produkt ger jägare och skyttar unik data som tidigare inte gått att få med andra avståndsmätare. En riktig game changer vad gäller långhållskytte. Funkar under alla väderförhållanden.

Släpps under andra halvan av 2020. Pris beräknas landa på ungefär 100 000 kronor.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-01-23

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.