Ad

Ny tidning med vildsvinsjakt i fokus

Juni är här och det är inte bara den tropiska hettan som håller oss varma. Med en lyckad Swedish Game Fair-mässa i ryggen siktar vi nu framåt mot högsommarens utmaningar och upplevelser. Tack till alla gamla och nya vänner som besökte vår monter och för all fin feedback av vårt arbete!

 

 

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.

Även jägaren och hundföraren Patrik Sandqvist har jagat vildsvin nyligen. På sidan 10 kan ni läsa om när han var ute på smygjakt med sitt jaktlag. Under dramatiska former orsakade den tunna isen fara för en av hans hundar. Utan att avslöja hur det gick är det viktigt med bra försäkringar när man är ute i skogen och vi har även hunnit med att prata med Annelie Schedvin från Agria Djurförsäkring.

Intresset för sportfiske har aldrig varit större i Sverige. Cirka två miljoner fiskar varje år och vi har haft äran att få följa med en av de främsta, Anton Tsvetkov, ut på en tur i Blekinges skärgård. Musslor är en annan av havet läckerhet och dessutom en av ingredienserna i vår grillmästare Jimmy Stenings senaste recept som den här gången var en utsökt Pasta Vongale.

Dessutom blir det i vanlig ordning även lite pryltips. Den här gången har vi bland annat tittat på den nya prisvärda halvautomaten Phenoma Carbo och Härkilas nya kamouflagemönster, Axis. En produkt som tar jägarna riktigt nära de vilda djuren.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-06-10

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.